Det pink eller blå spørgsmålet er moot disse dage, er det ikke? Jo, er det så nemt at fortælle kønnet på en baby før den glade dag, så der er ingen grund til at gætte. Nå, det ikke er helt korrekt. Selv med de teknologiske fremskridt, ultralyd billeder ikke altid hundrede procent visse, og mange forældre foretrækker at blive overrasket. Hvis du shopping for en ny baby uden at kende kønnet, kan du stadig have til at beslutte, om at købe pink eller blå.

Du kan altid flip en mønt – hoveder det er roser og blonder, haler du afhente den lille matroskrave. Der er mere effektive og praktiske måder til at sikre, at du afhente tøj og tilbehør, der vil blive værdsat og nyttig.

Kønsneutral farver

Den nemmeste måde er selvfølgelig at holde sig med køn neutrale farver i dit valg. Som en kultur, vi er glade for dressing babyer i pasteller, men du behøver ikke at begrænse dig selv til lysegul og baby grøn at være sikker. Der er masser af andre kønsneutral farver at vælge imellem.

Leder du efter en krybbe sæt, der er ikke kønsspecifikke? Hvid og elfenben er gode valg, og du kan faktisk få væk med nitter og blonder så længe det ikke er for sarte. En fyldig hvid dyne og matchende krybbe kofangere arbejde lige så godt for en dreng som en pige.

Primære og lyse, klare sekundære farver er en anden fantastisk måde at undgå køn virvar, når du vælger tøj og tilbehør til baby. Lyse rød, blå, grøn og gul sveller vil se yndig uanset hvilket køn barnet viser sig for at være. Vælge onesies i turkis, orange, mørk grøn eller rød, enten alle en solid farve, eller med kontrasterende rib langs kanterne.

Gå til det usædvanlige. Forestil dig hvordan høj yndig måleren vil hæve hvis du mundering barns værelse i charmerende pingviner sportslige lyse rød, blå og gule bånd, eller vælge op en t-shirt emblazoned med rød, gul og blå balloner. Du kan endda klappe dig selv på ryggen for at vælge lyse farver til baby’s room og tilbehør. Så meget som vi elsker pastel baby kluns, reagere babyer langt bedre til at lyse, klare farver.

Køn Neutral mønstre

Hvis ikke du er sikker på problemet dreng/pige, holde for øje, at du kan fejle mere let på dreng siden end pigen. En pige i en t-shirt trykt med sport motiver er sød. Du ville ikke bare sætte en lille dreng i en sovende udskrives med små kviste af Tusindfryd. Bamser og duckies er en kønsneutral valg, men du kan finde yndig, enestående udskrifter, der vil skille sig ud. Nogle af de mere kloge at vi har set rundt sidst – Noahs Ark, løver og tigre, trafik tegn, sæsonbestemte temaer (slik stokke, græskar, slik majs?).

Andre kønsneutral mønstre at arbejde for drenge eller piger tøj omfatter candy farve striber, odd-size polka prikker og abstrakte mønstre. Vælge et motiv, vælge en farve og har en blast klæde din baby i tøj og tilbehør, der ikke skriger dreng eller pige.